Qui és Anne-Laure Bondoux i de què va Les Llàgrimes de l'assassí

Anne-Laure Bondoux va néixer a París l'any 1971. Va cursar estudis de Filologia a Nanterre. Paral·lelament als seus estudis, va organitzar tallers d'escriptura per a nens amb dificultats, que van ser mereixedors del premi Fondation de França. Després de passar pel teatre, va ser redactora en cap de revistes com a J'aime lire o Maximum. Va abandonar les seves activitats de periodista l'any 2000, per dedicar-se exclusivament a l'escriptura. És autora de més de vint obres, traduïdes a més de vint llengües.

De què va Les llàgrimes de l'assassí

Paolo és el fill d’una família que manté una vida solitària i viu a les assolades terres de l’extrem sud de Xile. De tant en tant apareix per casa algun astrònom, biòleg o aventurer. Però un dia arriba un assassí que mata els seus pares i es quedarà a viure a la mateixa casa. Un any més tard s’hi uneix Lluis, un home que també fuig, però per altres motius. Dos homes i un nen que pateixen moltes carències i negocien una convivència. Un futur incert els espera a cadascun.

Una novel·la on el paisatge també es protagonista. Una novel·la tendra com els horitzons que envolten el pobre paisatge que els abraça.

A la Biblioteca trobaràs

Les Llàgrimes de l'assassí / Anne-Laure Bondoux. Baula, 2012
Temps de miracles / Anne-Laure Bondoux.  Baula, 2010

Per a saber més





No hay comentarios:

Publicar un comentario