Qui és Holly Goldberg Sloan i de què va el llibre I'll be there=Sempre amb tu

Holly Goldberg Sloan, filla d'un professor i d'una arquitectava, va néixer a Ann Arbor, Michigan, Estats Units. Va passar els seus primers anys a Califòrnia, però per motius laborals dels seus pares va viatjar per Europa, residint a Holanda i Turquia fins que va tornar a Estats Units i va viure a Washington DC i Oregon. Va ser en aquesta ciutat on es va graduar de Secundària. Després va iniciar estudis a Massachusetts, en una universitat privada exclusiva per a dones, situada a l'oest de Boston. Després d'aconseguir la titulació, va marxar a Nova York, on va començar a treballar com a secretària a l'agència publicitària Grey Advertising, dedicant-se a l'escriptura en el seu temps lliure.

Tan sol un any després, amb 24 anys d'edat, es va mudar a Los Angeles i allí va vendre el seu primer guió a la Paramount Pictures. Durant la dècada següent va continuar escrivint guions, ocupació que va compaginar amb treballs en publicitat com a assistenta de producció, supervisora de guions, productora i, finalment, directora d'anuncis publicitaris. Al 1982 es va casar per primera vegada amb Chuck Sloan, amb qui va tenir dos fills i va compartir deu anys de la seva vida. Durant aquest temps va escriure els guions de vuit pel·lícules englobades en el gènere familiar que van gaudir de cert èxit al seu país. 

I´ll be there. Sempre amb tu ha estat la seva primera incursió en la literatura juvenil i, segons la pròpia autora, una de les coses més gratificants que ha fet en la seva vida. Es va publicar a la primavera de 2011.

De què va el llibre I'll be there=Sempre amb tu

En Sam porta una vida nòmada i desordenada amb el seu pare -un home desequilibrat que viu de fer petits robatoris- i el seu germà petit, en Riddle, que és autista i depèn absolutament d’en Sam. L’Emily, en canvi, té una existència ordenada i còmoda en una ciutat de províncies i uns pares amables i atents. Quan tots dos es troben, i s’enamoren, el seu món es trasbalsa i comencen les complicacions.  Aquest relat, tendre i colpidor alhora, entrellaça amb molta habilitat, gran realisme i també amb un ritme gairebé cinematogràfic, una història de supervivència amb una altra sobre el primer amor i el poder de l’amistat. Els personatges, Sam, Riddle i Emily, són absolutament entranyables.

1 comentario:

  1. La història t'enganxa i fa que cada vegada tinguis més ganes de llegir-la- Hi ha els ingredients necessaris per desvetllar interès en el lector (amor, intriga, odi, por...). Tot i això, el final és fluix... Tot acaba massa bé.

    ResponderEliminar